marți, 30 septembrie 2008

Camera de zi deschisa spre dormitor





Una dintre provocarile primite de la un beneficiar a fost integrarea unui living deschis spre dormitor. Fiind o locuinta atipica, cu intrarea direct in living si accesul in baie din dormitor, a trebuit sa gasesc cateva solutii pentru amenajarea celor doua camere in acelasi stil pentru obtinerea unitatii stilistice. A trebuit sa raspund si la mai multe probleme: 2 birouri- unul pentru creatie si unul pentru calculator, un dressing generos, pat matrimonial, loc pentru primire osapeti si iluminat spectaculos. Mobila a fost realizata integral la comanda pentru a putea eficientiza spatiul, iar canapeaua, scaunele pentru birou, masuta de cafea, patul au fost cumparate din diverse magzine. S-a optat pentru cateva scafe ce ascund un iluminat artificial, scafe imbracate in tapet si montate atat pe perete cat si pe tavan. Televizorul de tip LCD a fost montat pe un brat mobil in zona despartitoare dintre cele doua camere, brat ce se poate roti atat spre living cat si spre dormitor.
Proiectul s-a dovedit a fi un real succes pentru ca s-a reusit integrarea celor doua camere cu functiuni diferite intr-o unitate placuta si usor de intretinut.

2 comentarii:

marcel spunea...

aplicator stucco-veneziano consacrat caut colaborari; portofoliu ~4000 mp; pentru a va face o idee despre activitatea mea, accesati:
http://stucco-gallery.blogspot.com

- spunea...

salut Raluca, te invit sa iti creezi o pagina pe www.amenajari.org . acolo poti sa iti descrii activitatea, sa iti prezinti proiectele si sa pui link spre site-ul propriu. e gratuit si nu dureaza mult :)

merci